هر نوع ماهی که دوست دارید فیله کنید و به نمک و ادویه ماهی آغشته

کنید(من شیر استفاده کردم)

بسته به مقدار ماهی کمی زردچوبه پودر لیمو عمانی و پودر سیر رو با هر

اندازه آرد که برای ماهیها کافی باشه مخلوط کنید و ماهی رو تو آرد کاملا

فرو ببرید و با تکان آرد اضافه اش رو بگیرید (میشه دوباره تو آرد یغلطونید)

یکی دو تا تخم مرغ رو در ظرفی در حد مخلوط شدن میزنیم و ادویه هم اضافه

میکنیم و ماهیها رو در تخم مرغ فرو میبریم و در کاسه ای از کنجد خام

میغلطونیم تا همه جاش کاملا کنجدی بشه و با دست کمی کنجدها رو فشار

میدیم تا کاملا به ماهی بچسبه

و در روغنی که داغ شده با حرارت ملایم سرخ میکنیم

(من تو روغن کنجد سرخ کردم)

نکته:

اگه دوست دارید رنگ طلای یکدستی پیدا کنه مقدار روغنتون رو بیشتر بریزید

و مثله من خسیس بازی در نیارید(من همیشه تو مصرف روغن و شکر و نمک

خساست میکنم و بهتره شما هم همینکار در حق خودتون بکنید)

این ماهیهای خوشمزه رو میتونید با سس تار تارنوش جان کنید و یا از این

دستور استفاده کنید 

میتونید با مرغ هم اینکارو انجام بدید

استفاده از کنجد و روغن کنجد بسیار مفید هست

ضمن اینکه باید بگم روغن کنجددر برابر حرارت بالا مقاوم هست و خطری برای

بدن نداره پس با آسودگی خیال استفاده کنید

روغن کنجد برای درد های ماهیچه ایی بصورتی که در قسمت دردناک ماساژ

داده شود فوق العاده تاثیر گذار هست و بعد از نیم ساعت درد کاملا برطرف

میشود(امتحان کردم عالی بود)

نوش جان

با تشکر از خودم