ماهی کنجدی
هر نوع ماهی که دوست دارید فیله کنید و به نمک و ادویه ماهی آغشته
کنید(من شیر استفاده کردم)![]()
بسته به مقدار ماهی کمی زردچوبه پودر لیمو عمانی و پودر سیر رو با هر
اندازه آرد که برای ماهیها کافی باشه مخلوط کنید و ماهی رو تو آرد کاملا
فرو ببرید و با تکان آرد اضافه اش رو بگیرید (میشه دوباره تو آرد یغلطونید)
یکی دو تا تخم مرغ رو در ظرفی در حد مخلوط شدن میزنیم و ادویه هم اضافه
میکنیم و ماهیها رو در تخم مرغ فرو میبریم و در کاسه ای از کنجد خام
میغلطونیم تا همه جاش کاملا کنجدی بشه و با دست کمی کنجدها رو فشار
میدیم تا کاملا به ماهی بچسبه

و در روغنی که داغ شده با حرارت ملایم سرخ میکنیم
(من تو روغن کنجد سرخ کردم)
نکته:
اگه دوست دارید رنگ طلای یکدستی پیدا کنه مقدار روغنتون رو بیشتر بریزید
و مثله من خسیس بازی در نیارید(من همیشه تو مصرف روغن و شکر و نمک
خساست میکنم و بهتره شما هم همینکار در حق خودتون بکنید)
این ماهیهای خوشمزه رو میتونید با سس تار تارنوش جان کنید و یا از این
دستور استفاده کنید
میتونید با مرغ هم اینکارو انجام بدید
استفاده از کنجد و روغن کنجد بسیار مفید هست
ضمن اینکه باید بگم روغن کنجددر برابر حرارت بالا مقاوم هست و خطری برای
بدن نداره پس با آسودگی خیال استفاده کنید
روغن کنجد برای درد های ماهیچه ایی بصورتی که در قسمت دردناک ماساژ
داده شود فوق العاده تاثیر گذار هست و بعد از نیم ساعت درد کاملا برطرف
میشود(امتحان کردم عالی بود)
نوش جان
با تشکر از خودم ![]()
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون