لگیمات (لقمه ت القاضی)

مواد لازم:
1 بسته پودر آماده و
يا
نيم كيلو آرد سفيد + ۱ ق غ پودر خمير مايه فوري+۱ق غ شکر + ۱ ق چ نمک
حدود 1دوم لیتر آب ولرم
۲ تا ۴ ق غ ماست
شیره خرما یا عسل یا شهد
روغن جهت سرخ کردن
۱. محتویات داخل کیسه بزرگ و دو بسته کوچک را در یک ظرف بزرگ
ریخته وبا قاشق چوبی مخلوط کنید.

۲. آب را با دمای 40 درجه سانتیگراد کم کم به ارد اضافه میکنیم و همینطور ماست به دمای محیط رسیده را
با قاشق چوبی خوب هم میزنیم تا جایی که خمیر نرم و رواني بدست اید.

۳. روی ظرف را با پارچه تری بپوشانید ولای پتو پیچانده و در جای گرم
بمدت 1 ساعت قرار دهید(خمیر باید حجیم شود)

۴. بعد ازاین مرحله روغن را در ظرف گودی ریخته تا داغ شود

۵. مقداری از خمیر را بوسیله قاشق خیس برداشته و با احتیاط
درون روغن داغ بگذارید وصبر کنید تا طلایی رنگ شود (حرارت ملایم باشد)
۶. سپس بیرون آورده تا خنک شوند

۷. حالا آنها را به شهد مورد نظر آغشته کرده و نوش جان بفرمایید.

نكته :
درصورت نداشتن شیره و عسل میتوانید از ترکیب اب و شکر روی
حرارت شهد نسبتا غلیظی درست کرده و بعد از سرد شدن روی
گوله های شیرینیتان بدهید
اگر از پودر آماده در دسترس نداشتيد از همان مقدار اردي وخمير مايه فوري...
نوشت شده در بالا استفاده كنيد
در نهايت بايد شيرينيها بصورت پوك و برشته در بيايد.
نوش جون
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون