ارد : 250 گ

آب : 250 سي سي

روغن مايع : 2 ق س

نمك: 1 ق چ

شكر : 1 ق غ سرپر

تخم مرغ : 3 تا ريز  يا  2 تا درشت

 

طرز تهيه خمير باميه

1.  آب را روي حرارت قرار داده تا بجوشد

2.  روغن مايع +شكر+نمك را به آب در حال جوش اضافه ميكنيم تا حل شوند

3.  آرد را هم به آب اضافه ميكنيم وحرارت را ملايم كرده وبا دوتا قاشق

 چوبي خيلي خوب هم ميزنيم تا خمير يكدستي بدست بيايد(حدود 4 دقيقه)

 

4.  بعد از اطمينان از يكدست شدن خمير مواد را از روي حرارت برميداريم

و درون سيني پهن ميكنيم تا كاملا سرد شود

5.  حالا يكي از تخم مرغها را به خمير اضافه ميكنيم و خيلي خوب ورز

 ميدهيم و تخم مرغ بعدي را هم همينطور ... (حدود 6 دقيقه)

6.  اگر دوست داشتيم باميه ما طلايي رنگ شود حدود 1 ق غ از

شربت آماده شده را به خمير ميافزاييم

 

7.  خمير بايد در حدي سفت اما نرم باشد تا به راحتي از قيف بيرون بيايد

8.  ماسوره آچاري (بزرگ) را سر قيف قرار ميدهيم و خمير آماده شده

را درون قيف ميريزيم

9.  تابه روي حرارت قرار ميدهيم و روغن به اندازه ايي كه تا روي

باميه ها را بگيرد اضافه ميكنيم و ميگذارم تا گرم نزديك به داغ شود

(بر عكس بقيه سرخ كردني ها روغن باميه نبايد داغ باشد)

10.  باميه ها را با هر اندازه و شكلي كه دوست داريم درون روغن با

 حرارت ملايم سرخ ميكنيم

11.   بعد از سرخ شدن (تقریبا به این رنگ که رسید)

 درون شربت ولرم ريخته و با قاشق به ته ظرف میفرستیم

 ۱۲.و بعد از چند دقيقه از شربت خارج کرده و در صافي ميريزيم

 تا شهد اضافي از باميه ها خارج شود 

۱۳. و در نهايت در ظرف مورد نظر  چيده و با پودر پسته يا نارگيل تزيين ميكنيم

 

 

                                        

مواد لازم براي شربت

 

 

 

 

 

 

 

 

آب : نيم ليتر

شكر : 350 گ

گلاب : 1 چهارم استكان

جوهر ليمو : نصف ق چ

ز عفران : بمقدار طلايي شدن شربت

 

طرز تهيه شربت

1.  شكر را در آب حل ميكنيم و روي حرارت بمدت 10 دقيقه ميجوشانيم

2.  بعد از اين زمان از روي حرارت بر ميداريم و جوهر ليمو را درون

شربت حل ميكنيم ودوباره بمدت 3 دقيقه ميجوشانيم

3.  در نهايت گلاب و زعفران دمكرده را به شربت اضافه ميكنيم و

از روي حرارت بر ميداريم

4.  شربت در موقع استفاده يعني زماني كه باميه ها را درونش

غرق ميكنيم حتما بايد گرم باشد (نه سرد نه داغ)

5.  به دليل وجود جوهر ليمو در شربت ميتوان براي مدت حداقل 15 روز

درون يخچال نگهداري كرد و فقط كافي است قبل از استفاده گرمش كنيم

(نه سرد نه داغ)

6.  بنابر اين اگه مصرف باميه شما زياد ميباشد ميتوانيد مقدار موادشربت را

دو برابر كنيد تا براي دفعات بعدي راحت باشيد (اگر مقدار مواد رو 2برابر كرديد

 زمان جوش را هم 2برابر كنيد)

گوارای وجود