نـــــــــان قلمـــی
سلام بر روزه داران عزیز
توی ماه رمضون غذاهای گرم و سبک مثل سوپ و اردورها برای افطاری بسیار مناسبند این نان برای سرو با سوپ گزینه مناسبی است امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
نان قلمی
مواد لازم
آرد .............................450 گرم
نمک .......................... 1 قاشق سوپ خوری
مایه خمیر فوری ...........2/1 قاشق چایخوری
آب ولرم......................3/2 پیمانه یا 200 میلی لیتر
روغن زیتون................ 1 قاشق سوپ خوری
کنجد .........................به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه
آرد و نمک را در کاسه ای ریخته و مایه خمیر را به آن بیفزایید . سپس وسط آن را گود کرده و مخلوط آب ولرم و روغن زیتون را اضافه کنید و به شکل خمیر در آورید . آن گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده به مدت (10-18 دقیقه) ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود . خمیر را به کمک وردنه به ابعاد 15* 20 سانتی متر باز کنید

سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده (10*15 سانتی متر)


مانند شکل زیر هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید البته قسمت بالایی ارا از هم جدا کنیدتا 2 تا شود

روی سینی چرب شده با فاصله بگذاریدو روی آن را روغن زیتون بمالیدو روی آن را حوله ای قرار داده و در جای گرم حدود 10 دقیقه بگذارید. فر را از یک ربع قبل گرم کنید با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.

نکته:
1- این دستور 227 گرم کربوهیدرات ، 47 گرم پروتئین ، 20 گرم چربی و 1276 کیلو کالری انرژی دارد.
2- با این مقدار خمیر 20 عدد نان خواهید داشت
3- این نان را می توانید به عنوان اردور همراه با کالباس ، پنیر نرم و یا در کنار انواع چاشته ها ) دیپ ها) و سوپ سرو کنید.
4- این نوع نان دارای شوری بیشتری است ولی شما نسبت به ذائقه خود می توانید مقدار نمک را کمتر کنید.
این دستور و از مجله هنر آشپزی برداشت کردم امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون