دسر شارلوت ژله ای هم خوشمزه است و هم زیبا ، من این دسر و برای مهمان های عزیزم درست کردم و اونا هم لذت بردند ، این دسر با اینکه از ژله درست شده ولی چون لابه لای ژله از کیک استفاده شده خوشمزه تر میشه و مزه ژله به تنهایی کمتر احساس میشه ، برای دوستانی که علاقه کمتری به ژله دارند مناسبه امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید، دستور این شارلوت زیبارو از شاپرک جون (ایده های زیبا )گرفتم شاپرک جون دست شما درد نکنه.



شارلوت ژله ای 


مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر 100 گرم

 آرد 75 گرم یا یک دوم پیمانه

پودر نشاسته 50 گرم یا یک چهارم پیمانه

بیکین پودر یک دوم قاشق چایخوری

آب گرم 3 قاشق سوپخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

مواد داخل کیک :

ژلاتین دو تا سه بسته

میوه به دلخواه

بستنی یک لیوان

همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشه .

آرد را با قاشق در پیمانه بریزید و پیمانه را درون ظرف آرد فرو نکنید.

آرد و پودر نشاسته و بیکین پودر را با هم سه بار الک کنید.

طرز تهیه :

زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم .

سفیده ها را با همزن میزنیم تا کف کنه بعد نصف شکر را در حین زدن بهش

اضافه می کنیم و میزنیم تا سفت بشه رد همزن روی اون بمونه و از ظرف

نریزه .

زرده ها را با وانیل و سه قاشق آب گرم میزنیم و در حین زدن بقیه شکر را

بهش اضافه می کنیم .زدن را تا حدی ادامه میدیم که زرده ها کرم رنگ و

کشدار بشن .

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

سفیده ها را به زرده ها اضافه می کنیم ولی به هم نمیزنیم آرد و پودر

نشاسته و بیکین پودر را به آرامی و به تدریج روی سفیده ها الک کرده

و به حالت دورانی و آرام به هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط بشه .


Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

مایه کیک را نصف می کنیم و به نصفش رنگ دلخواه را اضافه می کنیم .

توی سینی فر کاغذ روغنی میندازیم یک ردیف مایه کیک ساده و یک ردیف

رنگی در سینی میریزیم و با قاشق روی کار را صاف می کنیم .

سینی را در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده

به مدت یک ربع قرار میدیم .

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

سینی را از فر در میاریم و کیک را روی یک پارچه مرطوب (خیس نباشه

فقط یک کم نم داشته باشه) بر می گردونیم .کاغذ پشت کیک را به آرامی

جدا می کنیم و کیک را با پارچه محکم رول می کنیم و میذاریم تا کاملا سرد

بشه بعد بلندی قالب مورد نظرتون را که میخواهیم کیک را توی اون بذاریم

اندازه می گیریم و کیک را به اون اندازه برش میزینیماگر ظرفتون بزرگتر از مال من باشه بهتره

چون کمی نازکتر می شود و مقدار بیشتری کیک برای داخل اون می تونید بگذارید

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

اینجا لازمه که قالب کمربندی داشته باشیم )ولی  اگر قالب کمربندی نداشتید و

 یک فویل را بکشید تو قالب کیک کوچیک طوریکه کف و دورش را کاملا پوشش

بده و لبه ها هم طوری باشه که بعد بتونم با دست بگیرم و درش بیارم .)

برش های کیک را دور قالب کیک چیدم به صورت ایستاده و با مقداری کیک

کف قالب را هم پوشش دادم که تو عکس پیداست .

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

اینجا احتیاج داریم به یک بسته ژلاتین به رنگ دلخواه که اون را با یک لیوان

آب جوش مخلوط کردم و بجای آب سرد یک لیوان بستنی وانیلی بهش

اضافه کردم من از ژله آلبالویی استفاده کردم .گذاشتم تو یخچال تا مثل سفیده

تخم مرغ بشه  و کاملا نبنده

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

بعد ریختمش تو قالبم و گذاشتم تو یخچال تا کمی

بسته بشه ولی سفت نشه تا بتونه سنگینی بقیه کیک را تحمل کنه و

همینطور کیک روش بچسبه بقیه کیک را روی اون چیدم .موزهای حلقه شده را

روش چیدم

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

یک بسته دیگه ژله دلخواه که من از آناناس استفاده کردم را با آب

جوش و آب سرد حل کرده بودم و به حالت سفیده تخم مرغ در اومده بود و

ریختمش روی مواد زیری گذاشتم تو یخچال تا کمی ببنده .

بعد اگه از کیک چیزی زیاد اومددوباره روی ژله آناناس می چینیم و من چون

ارتفاع قالبم بلند بود مجبور شدم از یه رنگ دیگه یعنی ژله بلوبری را با یه لیوان

آب سرد و یک لیوان بستنی مخلوط کردم وقبل از اینکه ژله قبلی کاملا ببنده

روی آن می ریزیم و می گذاریم تو یخچال کاملا ببنده

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

وقتی خوب خودش را گرفت اگر قالب کمر بندی باشه که به راحتی

درش میارین ولی اگر مثل من فویل کشیده باشین دو طرف فویل را بگیرن

و راحت درش بیارین و آروم فویل را جدا کنین . اطراف بالای کیک اگر

ناصافی داشت با قیچی آشپزخونه راحت صافش کنین .

موقع سرو کردن روی قسمت ژله ای شکر درشت پاشیدم

اگر از قالب کمر بندی استفاده می کنید یادتون باشه زیرش کاغذ روغنی یا

نایلونی بیندازید تا انتقال آن به ظرف راحت باشد

دستور شارلوت و از شاپرک جون با کمی تغییر گذاشتم ولی عکسها رو خودم گرفتم

شاپرک خانوم مرسی از شما


درست کنید ولذت ببرید