سلام دوستان ...

با دستور یه استیک خوشمزه در خدمتتون هستم برای طرز تهیه به ادمه مطلب سری بزنید

از دوست عزیز شیما گلکار (وبلاگ رازهای قاشق طلایی) هم به خاطر دستورش ممنونم



                                    استیک با سس ارده و فلفل


مواد لازم:

  • گوشت راسته گوساله 800 گرم
  • پیاز دو عدد
  • فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع و ارده از هر کدام یک پیمانه
  • رب انار غلیظ سه قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ دو قاشق غذاخوری
  • آب جوش چهار قاشق غذاخوری
  • نمک و ادویه به میزان لازم

                                                                                                           

گوشت راسته را عمود بر خطوط بافت گوشت می‌بریم و چهار قسمت می‌کنیم. فلفل پیاز و روغن زده حداقل یک شبانه روز در یخچال می‌گذاریم. تابه چدنی را داغ کرده و استیک‌ها را یکی یکی در تابه قرار می‌دهیم و با حرارت زیاد کباب می‌کنیم تا آب نیندازد و در اواسط پخت نمک می‌زنیم. بر حسب تمایل می‌توانید استیک را آب‌دار، نیمه پخته و کاملا پخته با سس سرو کنید.

من مقدار این مواد را نصف کردم و برای دو نفر استفاده کردم . اگر شما می خواهید کاملا پخته شود چون ما ایرانیها گوشت نپخته دوست نداریم می توانید با بیفتک کوب کمی آن را بکوبیم تا نازکتر شود بعد در مواد بخوابانیم


Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

تهیه سس:

تابه‌ای را روی حرارت گرم کرده و ارده را اضافه می‌کنیم. سپس رب انار و سس کچاپ را اضافه نموده و نمک و ادویه می‌زنیم و در پایان آب جوش را اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم.

سس خیلی خوشمزه بود و با این استیک مناسب بود به شما هم توصیه می کنم درستش کنید

مرسی از دوست عزیز شیما گلکار (وبلاگ رازهای قاشق طلایی)

دستور شیما جون و عینا نوشتم ولی عکس هارو خودم گرفتم


امیدوارم درست کنید و لذت ببرید