ترشي ليته انبه با تمرهندي
مواد لازم :
انبه رسيده زرد : 3 عدد بزرگ
تمرهندي : 250 گرم
شكر : 2 ق س
سركه سفيد : 2 تا 3 پيمانه
رازيانه : 1 ق س
زيره سبز : 2 ق چ
زنيان : 1 ق چ
دانه فلفل سياه : 1 ق س
نمك در صورت تمايل : 1 ق چ
پودر سير يا موسير :1 ق چ
1. انبه ها را از پوست و هسته جدا كرده بصورت پوره در مي اوريم
2. تمرهندي را بمدت 1 ساعت با شكرو سركه ميخيسانيم وبعد از صافي رد ميكنيم

3. انبه پوره شده و سس تمر را با هم بمدت 10 دقيقه با حرارت ملايم ميجوشانيم
4. دانه ها را بصورت نيم كوب در اورده+نمك و پودرسير به ليته اضافه كرده و از
روي حرارت برميداريم
5. پس از سرد شدن در شيشه تميزي ريخته وداخل يخچال قرار ميدهيم
6. بعداز گذشت 1هفته ترشي ما اماده است
نكته : درصورت غلظت كمي سركه اضافه كنيد
از اين ترشي بعنوان سس براي سمبوسه وهرچي كه دوست داريد ميتونيد
استفاده كنيد حتي براي روي ماهي
نوووش جوون
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون