مواد لازم :

انبه رسيده زرد : 3 عدد بزرگ

تمرهندي : 250 گرم

شكر : 2 ق س

سركه سفيد : 2 تا 3 پيمانه

رازيانه : 1 ق س

زيره سبز : 2 ق چ

زنيان : 1 ق چ

دانه فلفل سياه : 1 ق س

 نمك در صورت تمايل : 1 ق چ

پودر سير يا موسير :1 ق چ

1.  انبه ها را از پوست و هسته جدا كرده بصورت پوره در مي اوريم

2.  تمرهندي را بمدت 1 ساعت با شكرو سركه ميخيسانيم وبعد از صافي رد ميكنيم

3.  انبه پوره شده و سس تمر را با هم بمدت 10 دقيقه با حرارت ملايم ميجوشانيم

4.  دانه ها را بصورت نيم كوب در اورده+نمك و پودرسير به ليته اضافه كرده و از

 روي حرارت برميداريم

5.  پس از سرد شدن در شيشه تميزي ريخته وداخل يخچال قرار ميدهيم

6.  بعداز گذشت 1هفته ترشي ما اماده است

نكته : درصورت غلظت  كمي سركه اضافه كنيد

از اين ترشي بعنوان سس براي سمبوسه وهرچي كه دوست داريد ميتونيد

استفاده كنيد حتي براي روي ماهي

نوووش جوون