آلبالـو پلــو

با سلام
من فرشته یکی از اعضای گروه یک میز با چند آشپز هستم امشب بعد از مدتها بخت با من یاری کرد وتونستم کامپیوتر رو از چنگ بچه ها در بیارم البته خودم هم خیلی کم وقت میکنم که پای کامی بشینم چون سه تا بچه تر گل ور گل دارم که .....
بماند عزیزان چند وقتیست که آلبالو توی سبد خریدمون جا باز کرده و بچه هام با این پیشنهاد که آلبالو پلو درست کنیم موافقت کردند. امروز که آلبالو هم داشتیم دست به کار شدم شما هم اگه با آلبالو میونه خوبی دارید والبته با غذاهای ترش وشیرین موافق هستید بسم الله ..
آلبالو پلو
مواد مورد نیاز:
آلبالو 1کیلوگرم
شکر 500گرم
مرغ 1کیلو
برنج 4پیمانه
زعفران مقداری
خلال پسته کمی
روغن یا کره مقداری
1- ابتدا زعفران رو دم میکنیم
2- مرغ را با یک هویج و یک ساقه کرفس وسه حبه سیر و یک پیاز میزاریم بپزد البته زرد چوبه و نمک هم میزنیم و کمی آبلیمو تا کاملا بوی ضخم مرغ گرفته بشه
3 - درطول پخت مرغ آلبالو ها رو که از قبل شستیم هسته گیری میکنیم وبا شکر داخل یک قابلمه لعابی روی حرارت ملایم میگذاریم بجوشد حدود 15دقیقه کافی هست
4 - برنج را میشوریـــــــم
5 - شیره آلبالو را بوسیله آبکش از آلبالو جدا میکنیم
6 - بعداز نیم ساعت برنج را آبکش میکنیم کمی زنده تر بر میداریم
7 - ته قابلمه کمی از زعفران دم کشیده بریز وبا کمی از برنج قاطی کن تا یک دست زعفرانی بشه
8 - کمی از آلبالوی شیرین شده را روی برنج بریز و دوباره از برنج سفید و تا آخر که آلبالو و برنج تموم بشه کمی روغن روی برنج میدیم بعد میگذاریم که دم بکشه
9 - در طول دم کشیدن برنج مرغهای پخته شده را سرخ میکنیم
10- خلال پسته ها را آب میکشیم
11 - وقتی برنج دم کشید کمی از آن را با زعفران مخلوط میکنیم تا برنج زعفرانی هم داشته باشیم
12 - در این مرحله از کار میتونی کمی از شیره آلبالو را روی برنج بدی و آرام مخلوط کنی
13 - بهتر هست کمی از آلبالو های پخته شده را کنار بگذاری برای روی دیس
14 - وقتی برنج والبالو رو توی دیس کشیدی خلال پسته را هم با برنج زعفرانی مخلوط کن و روی برنج بده بعد آلبالوهایی که از قبل کنار گذاشته بودیم میچینیم روش
15 - ودر آخر هم مرغهای سرخ شده را در اطراف دیس روی برنج میچینیم
نـــــــوش جونتــــــون
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون