مجبوس ماهی (هواری)
مجبوس
برنج: 3 پ
گشنيز :3 دسته
ادويه پلويي: 1 ق غ
رب گوجه : 1ق غ
ماهي بدون خار( هوور یا تن /سه کله/شیر): نيم كيلو
سير :2 بوته
نمك زردچوبه فلفل قرمز : بيش از اندازه
1. برنج رو از قبل ميشوريم
2. سبزي ها رو هم بدونه ساقه پاك كرده وخرد ميكنيم

3. ماهي رو به تكه هاي 2در2در اورده و با كمي ادويه طعم دار ميكنيم
4. سيرله شده را در روغن تفت داده و زرد چوبه و فلفل فراوان و ادويه پلويي را هم
بهمراهش تفت ميدهيم

5. سبزي راهم اضافه كرده وكمي تفت ميدهيم
6. بعد هم ماهيها را هم درون مواد تفت ميدهيم
7. در اين مرحله برنج را با اب به مواد اضافه ميكنيم و بصورت دمپخت غذاي
ما آماده ميشود
![]()
نكته: اب برنج را بايد به اندازه اي ريخت كه نه شل نه زنده در بيايد
(بسته به نوع برنج اندازه اب هم متغير است)
اين بايد غذا كمي تند باشد
رب گوجه اختياري است
نوووووش جووون
+ نوشته شده در شنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۰ ساعت 23:31 توسط اكـــرم
|
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون