باقلا پلو با ماهیچه

سلام دوستان
نوبتیم باشه نوبت یه غذای اصلیه ، اونم چه غذایی
...باقلا پلو با ماهیچه ، ما اصولا این غذای لذیذ و تو عروسیها و مجالس می
خوریم ولی چه خوبه که منتظر عروسی نشینیم و خودمون تو خونه درستش کنیم ،
یکی از علت هایی که این غذارو توی مجالس بزرگ درست میکنند اینه که درست
کردنش خیلی راحته و خیلی براش وقت نمیذارند حتی از الویه درست کردن هم راحت
تره ، پس فکر نکنید سخته اگه موادشو ندارید اونارو تهیه کنید تا با
خانواده، غذای لذیذی و سرو کنید .من که هنوز مزه اش زیر زبونمه.........
باقلا پلو با ماهیچه
مواد لازم برای 2 نفر:
برنج ..............................................2 پیمانه
باقلا سبز........................................300 گرم
سبزی پلو (شوید).............................200 گرم
ماهیچه بدون استخوان.......................300 گرم
طرز تهیه:
ابتدا یک پیاز متوسط را نگینی یا رنده می کنیم و در روغن سرخ کرده و زردچوبه و فلفل می زنیم و حالا هر دو طرف گوشت را کمی در پیاز تفت داده و با 3 لیوان آب جوش با درب بسته و شعله ملایم می گذاریم به مدت 2-3 ساعت بپزد .
اگر گوشت شما در فریزر بوده زمان پخت آن طولانی تر می شود.
اگر گوشت شما با استخوان بود هم لذیذ تر میشه هم زیباتر ولی من نتونستم ماهیچه با استخون پیدا کنم .
من یادم رفت از این قسمت عکس بگیرم دفعه بعد که انجام دادم عکسشو می ذارم.
باقلا را اگر تازه گرفتید اول به مدت 10 دقیقه بلانچ می کنیم (روش بلانچ در پست فروردین ماه توضیح داده شد) تا هم نیم پز شود و هم رنگ سبز و مواد آن از بین نرود . زمان بلانچ بستگی به اندازه باقلا و قدیمی بودن و یا تازه بودنش دارد ، هر چه قدیمی تر و بزرگتر باشد زمان پخت طولانی تر می شود.
شوید اگر تازه باشد می شود لابلای برنج دم کرد و عطرش بیشتر می شود و هم می توان موقع آبکش کردن به برنج اضافه کرد ولی عطرش کمتر می شود.
اگر شوید خشک شده بیرون را استفاده می کنید بهتر است 20 دقیقه در آب قرار می دهیم تا خاک آن گرفته شود و سپس در لابلای برنج قرار می دهیم
حال برنج را جوش آورده و در دقیقه های آخر شوید و باقلا را اضافه می کنیم تا باقلا زیاد له نشود.
تو عکس زیر سبزی باقلا به خاطر بلانچ کردنش کاملا معلومه داره باهات حرف می زنه . دست آبجی اکرم به خاطر این باقلاها که از شمال اورده درد نکنه.

برنج را دم می کنیم.
مقدار آب گوشت در انتها باید به اندازه 1 استکان باشد . همین پخت ساده گوشت اونو خیلی لذیذ می کنه.
اگر شما پیشنهاد دیگه ای دارید ما منتظر اطلاعات خوب شما هستیم.
برنج و بصورت قالبی در اورده و در کنار گوشت پخته شده سرو می کنیم.
راستی مقدار گوشت شاید تو عکس کوچیک به نظر برسه ولی برای من و همسری به اندازه بود .
خوب عزیزان من بخورید و لذت ببرید .
موفق باشید.
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون