مواد لازم :                                

ماهي (هرچي) 3 قطعه

سيب زميني : 1عدد

بر گ اسفناج ريز : حدود 10 برگ

برگ ريحان : تعدادي

گوجه ريز شده :1 عدد كوچك

نان بيات : چند تكه

خلال بادام : 1ونيم ق غ

روغن زيتون : 2 ق غ

كره : 1ق غ

نمك وفلفل وآويشن

 1. سيب زميني را پوست كنده و بصورت حلقه ايي برش داده  و در اب و كمي

نمك ميپزيم(شكل ظاهريش نبايد بهم بخوره)و بعداز پخت از آب در مياريم

2. ماهي را به تكه هاي 4در4 برش داده از قسمت سطح پوست چند برش اريب

روي ماهي ميزنيمو نمك وفلفل ميزنيمو در كمي روغن زيتون از هر دوسمت سرخ ميكنيم

3. در حين سرخ شدن ماهي /تابه ايي را روي حرارت قرار داده وروغن زيتون اضافه

كرده وبرگهاي اسفناج را تفت ميدهيم

4. سيب زميني ها را در ظرف سرو چيده و برگ اسفناج را رويش ميريزيم ماهيها

را كه از دو طرف طلايي شدن روي برگها قرار ميدهيم

5. و تكه هاي كوچك نان را در كره بهمراه خلال بادام+برگ ريحان يا(جعفري) +

گوجه هاي ريز شده +اويشن+ابليموتفت ميدهيم وروي ماهي ميريزيم و

نوش جان ميكنيم

نووش جوون