مواد لازم:        

گزر: 2کیلو

 سرکه قرمز:در حد پوشاندن روی هویجها

 دانه فلفل سیاه:2ق غ

 سیر حبه : 2بوته

 نمک: به اندازهایی که شور نشود

  1.  ابتدا هویجها رانیم ساعت در اب میخیسانیم تا گلها ازش راحت جدا

بشه و بایه اسکاچ خوب میشوریم تاپوستش عاری از هرگونه آلودگی بشه

   

2.  بعد از شستن میزاریم تا خشک بشه و بعد سروته اش رو میزنیم و

هر جور که دوست داشتیم برش میدیم

 3.  هویجا رو در قابلمه ریخته و سرکه به اندازه ایی میریزیم که روی

هویج را بپوشاند

 

4.  بعد از جوش امدن سرکه شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم

 تا نیم پز شود

 5.  هویجها که نیم پز شدند شعله راخاموش میکنیم  تا سرد شود

 

 6.  نمک را به ترشی اضافه میکنیم و درون شیشه تمیز ریخته و بینشان 

دانه فلفل و حبه سیر (یا سیر خرد شده) گذاشته و درب شیشه رو سفت

 میبندیم و در جای خنک قرار میدهیم

 نکته:

بدلیل پخته شدن / این ترشی خیلی زود اماده میشود و بعد از یک هفته

 قابل خوردن است.

مدت نگه داری هم تا یکسال میباشد.

 نوع دوم این ترشی که با نام چتنی معروف میباشد

 بعد از شستن هویجها را رنده درشت میکنیم و با سرکه و نمک سیر

و کمی ابلیموی تازه فلفل دانه ای مخلوط کرده و درون شیشه تمیز و

عاری از هر نوع چربی ریخته و درب شیشه را سفت میبندیم.

(بعد از یکماه اماده  است)

 

  نوش جوون