سالاد اسفناج با سس خردل
مواد مورد نیاز
اسفناج : ۲۰۰گ
قارچ : ۳۰گ
سيب ترش : ۱ عدد
مغز تخم كدو : ۲۰ گ
جعفری : چند شاخه
براي سس
سس خردل :۳ ق غ
ابليمو : ۱ چ پ
روغن زيتون : ۲ ق غ

قارچها رو خیلی نازک اسلایس کنید و یب رو هم باپوست بدونه هسته وسطش برش ورقه ای بزنید(برای جلوگیری از سیاه شدن سیب و قارچ به آبلیمو آغشته شون کنید)

اسفناجهای کوچک رو برای این سالاد انتخاب کنید در غیر اینصورت با قیچی یا چاقو ب ه قطعات کوچکتر درش بیارید ودر ظرف مورد نظر بچینید و از مواد آماده شده روی اسفناج بچینید

مواد سس رو ب هم ترکیب کنید و موقع سرو روی سالاد بریزید و میل بفرمایید
اگه مغز کدو نداشتید از هر مغز دیگه ای که دوست داشتید استفاده کنید
نوش جان
باتشکر از برنامه خانه مهر
+ نوشته شده در جمعه ۱۹ آبان ۱۳۹۱ ساعت 2:0 توسط اكـــرم
|
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون