مواد مورد نیاز

اسفناج :  ۲۰۰گ

قارچ : ۳۰گ

سيب ترش : ۱ عدد

مغز تخم كدو : ۲۰ گ

جعفری : چند شاخه

براي سس

سس خردل :۳ ق غ

ابليمو : ۱ چ پ

روغن زيتون : ۲ ق غ

قارچها رو خیلی نازک اسلایس کنید و یب رو هم باپوست بدونه هسته وسطش برش ورقه ای بزنید(برای جلوگیری از سیاه شدن سیب و قارچ به آبلیمو آغشته شون کنید)

 اسفناجهای کوچک رو برای این سالاد انتخاب کنید در غیر اینصورت با قیچی یا چاقو ب ه قطعات کوچکتر درش بیارید ودر ظرف مورد نظر بچینید و از مواد آماده شده روی اسفناج بچینید 

مواد سس رو ب هم ترکیب کنید و موقع سرو روی سالاد بریزید و میل بفرمایید

اگه مغز کدو نداشتید از هر مغز دیگه ای که دوست داشتید استفاده کنید

نوش جان

باتشکر از برنامه خانه مهر