پیراشکی ماهی
سس کچاپ
تن ماهی یا هر چیزی که تمایل داشتید
پنیر پیتزا
زرده تخم مرغ و زعفران برای رومال

خمیرو بصورت بیضی پهن میکنیم و با پیتزا بر یا چاقو پهلوها رو برش میدیم و وسط خمیر رو سس میمالیم

از پنیر و مواد آماده شده وسط خمیر قرار میدیم از بالای خمیر که همون سر ماهی باشه شروع میکنیم به جمع کردن (قسمتای نواری رو بصورت ضربدری روی هم میکشیم تا به انتها برسیم)

دم ماهی رو هم فرم میدیم و از مخلوط رومال روی خمیر میمالیم و تا زمانی که پخت کامل بشه توی فر قرار میدیم

نوش جانتان
+ نوشته شده در جمعه ۵ آبان ۱۳۹۱ ساعت 23:11 توسط اكـــرم
|
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون