اسفناج خرد شده : ۳ پ

پیاز : ۱ عدد بزرگ

نمک و فلفل و زردچوبه

پنیرخامه ای یا ماست غلیظ یا خامه : ۲ تا ۳  ق غ

گوجه سفت و متوسط حلقه شده : به تعداد نان تست قالب زده شده

تخم مرغ آبپز : ۲ تا ۳ عدد

نان تست : تعدادی

کره : به اندازه نیاز

پیاز رو نگینی و سرخ میکنیم و ادویه ها رو اضافه میکنیم اسفناج خرد شده رو داخل پیاز تفت میدیم تا سبک و نرم بشه (تست طعم میگیریم و هر چی که فکر میکنید خوشمزه ترش میکنه بهش اضافه کنید)

اجازه میدیم سرد بشه و بعد لبنیات مورد نظرتون رو با سبزی تفت خرده مخلوط کنید ( من ماست ریختم و طعمش خوب بود)

حالا وقتشه که نون ها رو با قالب دلخواهتون قالب بزنید و روش کره بمالید و تو فر گرم تا زمانی که تست بشه قرار بدبد

تو این فاصله گوجه و تخم مرغ رو حلقه کنید (بهتره تخم مرغ گوجه یه اندازه باشه و از نون کوچیکتر باشه)

از مخلوط اسفناج به اندازه ای که روی نون رو بپوشونه بر دارید و با دقت بهش شکل بدید ورو نون جمع و جورش کنید

و یه حلقه گوجه و یه برش تخم مرغ  قرار بدید و فلفل سیاه و نوش جان.