کاناپه اسفناج

اسفناج خرد شده : ۳ پ
پیاز : ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه
پنیرخامه ای یا ماست غلیظ یا خامه : ۲ تا ۳ ق غ
گوجه سفت و متوسط حلقه شده : به تعداد نان تست قالب زده شده
تخم مرغ آبپز : ۲ تا ۳ عدد
نان تست : تعدادی
کره : به اندازه نیاز
پیاز رو نگینی و سرخ میکنیم و ادویه ها رو اضافه میکنیم اسفناج خرد شده رو داخل پیاز تفت میدیم تا سبک و نرم بشه (تست طعم میگیریم و هر چی که فکر میکنید خوشمزه ترش میکنه بهش اضافه کنید)

اجازه میدیم سرد بشه و بعد لبنیات مورد نظرتون رو با سبزی تفت خرده مخلوط کنید ( من ماست ریختم و طعمش خوب بود)
حالا وقتشه که نون ها رو با قالب دلخواهتون قالب بزنید و روش کره بمالید و تو فر گرم تا زمانی که تست بشه قرار بدبد

تو این فاصله گوجه و تخم مرغ رو حلقه کنید (بهتره تخم مرغ گوجه یه اندازه باشه و از نون کوچیکتر باشه)
از مخلوط اسفناج به اندازه ای که روی نون رو بپوشونه بر دارید و با دقت بهش شکل بدید ورو نون جمع و جورش کنید

و یه حلقه گوجه و یه برش تخم مرغ قرار بدید و فلفل سیاه و نوش جان.

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون