این سوپ می تونه یه شام سبک و یا پیش غذا برای ناهارتون

باشه ....نوش جان



                                            سوپ سیب زمینی

مواد لازم

سیب زمینی 500 گرم

کره 50 گرم

ساقه کرفس 3 شاخه

پیاز بزرگ 1 عدد

شیر 2 پیمانه

سیر 1 حبه

آب مرغ 2 لیتر

نمک و فلفل به اندازه


طرز تهیه

کره و داخل قابلمه ریخته ، پیاز و ساقه ی کرفس و نگینی

خرد می کنیم و به پباز اضافه می کنیم تا تفت بخورند .

سیر و خرد کرده و اضافه می کینم تا عطر خوب به سوپ

بدهد . سیب زمینی و حلقه حلقه می کنیم  و کمی

تفت میدهیم


اب مرغ و ریخته تا آرام بجوشدو جا بیفتد . در انتها سوپ و داخل

غذا ساز ریخته تا یکدست شود .

نمک و ادویه داشت دیگر نیازی نیست 

اگر سوپ کمی سفت شد با اب مرغ یا شیر رقیق می کینم

اگر آب مرغ نمک و ادویه داشت دیگر نیازی نیست بریزیم

اگر اب مرغ نداشتید از قرص مرغ و آب استفاده کنید

من روی سوپ قطرات شیر ریختم و با خلال دندون کشیدم

تا مثل ستاره شد شما می تونید از خامه هم استفاده کنید

اگر از پوره سیب زمینی آماده استفاده کردید 4 قاشق

سوپ خوری کافیه

مدت زمان پخت 40 دقیقه

من خودم مواد و نصف کردم و درست کردم...

ظرفمو دیروز از یخچال دراوردم گذاشتم تو مایکروویو 30 ثانیه

ازش نگذشته بود که شکست[گریه]...هدیه روز معلم چند سال پیشم بود[ناراحت]

برگرفته از مجله سراشپز بهمن 88