سوپ سیب زمینی

این سوپ می تونه یه شام سبک و یا پیش غذا برای ناهارتون
باشه ....نوش جان
سوپ سیب زمینی
مواد لازم
سیب زمینی 500 گرم
کره 50 گرم
ساقه کرفس 3 شاخه
پیاز بزرگ 1 عدد
شیر 2 پیمانه
سیر 1 حبه
آب مرغ 2 لیتر
نمک و فلفل به اندازه
طرز تهیه
کره و داخل قابلمه ریخته ، پیاز و ساقه ی کرفس و نگینی
خرد می کنیم و به پباز اضافه می کنیم تا تفت بخورند .
سیر و خرد کرده و اضافه می کینم تا عطر خوب به سوپ
بدهد . سیب زمینی و حلقه حلقه می کنیم و کمی
تفت میدهیم

اب مرغ و ریخته تا آرام بجوشدو جا بیفتد . در انتها سوپ و داخل
غذا ساز ریخته تا یکدست شود .
نمک و ادویه داشت دیگر نیازی نیست

اگر سوپ کمی سفت شد با اب مرغ یا شیر رقیق می کینم
اگر آب مرغ نمک و ادویه داشت دیگر نیازی نیست بریزیم
اگر اب مرغ نداشتید از قرص مرغ و آب استفاده کنید
من روی سوپ قطرات شیر ریختم و با خلال دندون کشیدم
تا مثل ستاره شد شما می تونید از خامه هم استفاده کنید
اگر از پوره سیب زمینی آماده استفاده کردید 4 قاشق
سوپ خوری کافیه
مدت زمان پخت 40 دقیقه
من خودم مواد و نصف کردم و درست کردم...
ظرفمو دیروز از یخچال دراوردم گذاشتم تو مایکروویو 30 ثانیه
ازش نگذشته بود که شکست[گریه]...هدیه روز معلم چند سال پیشم بود[ناراحت]
برگرفته از مجله سراشپز بهمن 88
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون