موادلازم:

آرد:  210  گرم

ارده:  120  گرم

مغزگردوتست شده:  150  گرم

پودرنارگیل:   100   گرم

زعفران:  1 دوم قاشق چایخوری

آب:  250  میلی لیتر

شکر:  200  گرم

گلاب:  2  قاشق سوپخوری

خلال پسته:جهت تزیین

 

طرز تهیه:

1. آب وشکر را روی حرارت ملایم قرار داده تاشکرحل شود وزمانی که

ریز ریز جوشید حرارت را کم می کنیم تا گرم بماند و بقیه مراحل را انجام

میدهیم.

2. آرد را با حرارت ملایم تا زمانیکه بوی خامی آن گرفته شود تفت داده و

مرتب هم می زنیم تا نسوزد (حدود 20 تا 25 دقیقه و رنگ آن تغییری نکند)

3.   آرد را الک می کنیم تا گوله های آرد را جدا کنیم.

4.  مجددا آرد را در ماهی تابه ریخته و ارده را در 3 مرحله به آن اضافه کرده

و به مدت 5 دقیقه هم می زنیم .

5. بعد از اینکه ارده و آرد با هم کاملا مخلوط شد گردوی  خرد شده و

تست شده را همراه با پودر نارگیل به مواد اضافه می کنیم.

6. زعفران و گلاب را به آب و شکر روی گاز اضافه کرده ( به دلیل اینکه

هم شیره و  هم مواد حلوا باید دمای یکسانی داشته باشند و همچنین

برای اینکه بوی گلاب و زعفران نپرد در این مرحله به آنها اضافه می کنیم )

7. حال در 3 مرحله شهد را به مواد حلوا اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا

 به خورد هم بروند و در نهایت تکان های محکمی و دورانی به ماهی تابه

 می دهیم تا مواد منسجم شود و به روغن بیفتد.

 

حلوا ارده  ما آماده است    نوش جان

 

 

نوع تزیین:

اگر بخواهیم این حلوا را بصورت کیک درآوریم از قالب کمر بندی استفاده

کرده کف و دیواره آن را سلفون گذاشته وحلوا را داخل قالب ریخته و

با پشت قاشق روی سطح حلوا فشار میدهیم تا کاملا صاف و یکدست شود

 و با خلال پسته روی سطح حلوا می پاشیم .یا تزیین مورد دلخواه را انجام

داده و روی آن را سلفون کشیده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار داده

تا خود را بگیرد و بعد از یخچال در آورده و در ظرف مورد نظر قرار داده و اطراف

حلوا را بادام پرک شده و بو داده شده می چسبانیم و به صورت کیک تکه

می کنیم.  

نوع دیگر تزیین حلوا را میتوان با قیف وماسوره شکوفه ایی در کپسولهای

 کوچک ریخت . برای این منظور به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم

خودش را بگیرد.

عکس رو بعد میذارم...

   فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز