حلوا ارده
موادلازم:
آرد: 210 گرم
ارده: 120 گرم
مغزگردوتست شده: 150 گرم
پودرنارگیل: 100 گرم
زعفران: 1 دوم قاشق چایخوری
آب: 250 میلی لیتر
شکر: 200 گرم
گلاب: 2 قاشق سوپخوری
خلال پسته:جهت تزیین
طرز تهیه:
1. آب وشکر را روی حرارت ملایم قرار داده تاشکرحل شود وزمانی که
ریز ریز جوشید حرارت را کم می کنیم تا گرم بماند و بقیه مراحل را انجام
میدهیم.
2. آرد را با حرارت ملایم تا زمانیکه بوی خامی آن گرفته شود تفت داده و
مرتب هم می زنیم تا نسوزد (حدود 20 تا 25 دقیقه و رنگ آن تغییری نکند)
3. آرد را الک می کنیم تا گوله های آرد را جدا کنیم.
4. مجددا آرد را در ماهی تابه ریخته و ارده را در 3 مرحله به آن اضافه کرده
و به مدت 5 دقیقه هم می زنیم .
5. بعد از اینکه ارده و آرد با هم کاملا مخلوط شد گردوی خرد شده و
تست شده را همراه با پودر نارگیل به مواد اضافه می کنیم.
6. زعفران و گلاب را به آب و شکر روی گاز اضافه کرده ( به دلیل اینکه
هم شیره و هم مواد حلوا باید دمای یکسانی داشته باشند و همچنین
برای اینکه بوی گلاب و زعفران نپرد در این مرحله به آنها اضافه می کنیم )
7. حال در 3 مرحله شهد را به مواد حلوا اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا
به خورد هم بروند و در نهایت تکان های محکمی و دورانی به ماهی تابه
می دهیم تا مواد منسجم شود و به روغن بیفتد.
حلوا ارده ما آماده است نوش جان
نوع تزیین:
اگر بخواهیم این حلوا را بصورت کیک درآوریم از قالب کمر بندی استفاده
کرده کف و دیواره آن را سلفون گذاشته وحلوا را داخل قالب ریخته و
با پشت قاشق روی سطح حلوا فشار میدهیم تا کاملا صاف و یکدست شود
و با خلال پسته روی سطح حلوا می پاشیم .یا تزیین مورد دلخواه را انجام
داده و روی آن را سلفون کشیده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار داده
تا خود را بگیرد و بعد از یخچال در آورده و در ظرف مورد نظر قرار داده و اطراف
حلوا را بادام پرک شده و بو داده شده می چسبانیم و به صورت کیک تکه
می کنیم.
نوع دیگر تزیین حلوا را میتوان با قیف وماسوره شکوفه ایی در کپسولهای
کوچک ریخت . برای این منظور به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم
خودش را بگیرد.
عکس رو بعد میذارم...




اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون