نان لانه زنبوری

مواد لازم :
آرد : 500 گرم
بیکینک پودر : یک قاشق غذا خوری
نمک : یک قاشق غذا خوری
شکر : دو قاشق غذا خوری
مایه خمیر فوری : 5/1 قاشق غذا خوری
روغن مایع : 2/1 لیوان
ماست : به اندازه ای که به دست نچسبد
زرده تخم مرغ : 2 عدد
زعفران : 1 قاشق مربا خوری
کنجد و سیاه دانه : به مقدار لازم
پنیر سفید و گردو : به مقدار لازم
گوشت چرخ شده یا مرغ پخته شده باسبزیجات مورد علاقه شما
عسل: 2تا3قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
1 مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم و الک می کنیم ( 2 بار )

2 سپس روغن مایع را اضافه کرده و حالا ماست را کم کم تا زمانی که به دست نچسبد


یک ربع ماساژ می دهیم .
3 سپس در جای گرم و تاریک قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود
.

4 اگر لازم بود کف دستمان را چرب کرده و از خمیر به اندازه یک گردو بزرگ گرفته

و پهن می کنیم و از مواد گوشتی یا پنیر و گردو داخل خمیر باز شده قرار می دهیم و
سپس اطراف آن را جمع می کنیم و به صورت توپ در می آوریم
5 ظرف مورد نظر را چرب کرده و توپ های آماده شده را در ظرف قرار داده تا ظرف پر
شود .ما بین توپ ها فاصله میگذاریم تا در حین پخت کاملا جا برای پف داشته باشد
.
(می توانیم خمیر را با وردنه کاملا باز کنیم و قالب بزنیم تا همه یک دست شود ).

6 در انتها زرده تخم مرغ را با زعفران مخلوط می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم و

روی خمیر با سیاه دانه و کنجد تزیین کرده و در فر15دقیقه از قبل گرم شده با دمای 160
درجه سانتی گراد حدود ۳0 دقیقه تا زمانیکه روی آن طلایی شود البته 5 دقیقه اخر از حرارت
بالای فر می توانیم استفاده کنیم برای طلایی شدن.

موقع سرو برای نان پنیری می توان از عسل استفاده کنیم .

همچنین می شود یک در میان پنیر و گردو یا مرغ و گوشت بگذاریم .






اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون