سوپ پیاز گراتینه فرانسوی
مواد لازم:
پياز سفيد : 1 كيلو
كره : 100 گرم
آرد : 1قاشق غذا خوري
استاك قلم : 2 ليتر
جوز هندي : فلفل سياه و نمك
خامه : 100 گرم
نان فرانسوی یا تست : چهار تكه
طرز تهيه
پياز را به هر شكلي كه دوست داريم خرد ميكنيم و در كمي روغن و كره
خوب تفت مي دهيم تا طلايي شود
بمدت 20دقيقه در قابلمه رو ميگذاريم تا پياز ها نرم و كاراملي بشه
بعد آرد را اضافه ميكنيم و كمي تفت ميدهيم
استاك را هم اضافه ميكنيم و تا زماني كه با پشت قاشق له بشه بايد بپزه
(در حدود 30 دقيقه )
بعد از پخت تو غذا ساز يا با گوشت كوب برقی پوره ميكنيم
سوپ را بعد از پوره كردن داخل كاسه هاي مقاوم به حرارت يك نفره ريخته
و روي هر كاسه سوپ تكه ايي از نان تست و يا برشي از نان باگت قرار
ميدهيم و با پنير كاملا روي سوپ رو مي پوشانيم و توي فر با حرارت بالا
قرار ميدهيم تا پنيرها طلايي شود بعد اماده خوردن هست
روش دوم
اگر نخواهیم از نون و پنير برای رویش استفاده كنيم مواد ميكس شده رو به
قابلمه بر ميگردونيم دو تا زرده تخم مرغ را مي زنيم و يك ملاقه از سوپ رو
باهاش مخلوط ميكنيم و به سوپ اضافه ميكنيم و كمي روي حرارت هم ميزنيم
و يا خامه مي زنيم و بعد نوش جان
براي تهيه استاك قهوه ايي
فر را به آخرين دماي حرارت رسانده قلمها را به مدت دو ساعت با همون
حرارت ميپزيم سپس با مواد بو گير(برگ بو /هویج / پیاز...)
به اضافه اب به مدت 5 ساعت روي شعله ميگذاريم و بعد صاف ميكنيم و
استفاده ميكنيم
طعم استاک با این روش کمی تند هست پس اگر درست کردید و دوست
نداشتید با همون روش معمول استاک رو تهیه کنید.
نوش جان
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون