سوپ کدو حلوایی
مواد مورد نیاز:
كدو حلوايي 200گرم
گوجه دو عدد
سيب زميني يك عدد
پياز يك عدد
آب مرغ يك ليتر
يا
دو عدد عصاره مرغ+ ۱لیتر آب
خامه 50گرم
يا
نصف ليوان شير
يا
۳ ق غ شير خشك + نصف لیوان آب سرد
جعفري یا گشنیز ۳ قاشق
رشته سوپی ۲ تا ۳ ق غ
طرز تهيه
كدو حلوايي و پياز و سيب زميني را به قطعات ريز در مي آوريم و با كمي
روغن زيتون تفت ميدهيم

سپس پوست گوجه ها را ميگيريم و ريز كرده و داخل بقيه مواد كمي تفت
ميدهيم و كمي نمك فلفل و زردچوبه اضافه ميكنيم

اگر از شیر استفاده ميكنيم در اين مرحله ميريزيم درون مواد و گرنه خامه را
۵ دقیقه آخر به سوپ اضافه ميكنيم
در صورت استفاده از عصاره مرغ بايد حدود يك ليتر آب جوش بياوريم به همراه
عصاره مرغ به سوپ اضافه ميكنيم

با درب بسته اجازه ميدهيم تا مواد بجوشد و نرم شود
سپس به صورت پوره در مياوريم

و زماني كه در حال قل قل خوردن هست ورميشل را اضافه ميكنيم و با درب
باز هر چند دقیقه هم مخلوط رو هم میزنیم تا ته نگیره

( اگه قرار خامه بریزید بعد از نرم شدن رشته الان وقته ریختن خامه هست)
در اخر هم جعفري خرد شده را به سوپ اضافه ميكنيم
نکته:
کیفیت کدو در طعم سوپنقش مهمی داره
کدو حلوایی برای هوش بسیار مفید هست پس حتما در برنامه غذایی
خود برایش جایی باز کنید

گواراي وجود
دستور از سامان گلریز
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون