مواد مورد نیاز:

كدو حلوايي                 200گرم

گوجه                         دو عدد

سيب زميني                يك عدد

پياز                            يك عدد

آب مرغ                      يك ليتر

يا

 دو عدد عصاره مرغ+ ۱لیتر آب

خامه                       50گرم

يا

نصف ليوان                  شير

يا

 ۳ ق غ شير خشك + نصف لیوان آب سرد

جعفري یا گشنیز        ۳ قاشق

رشته سوپی                ۲ تا ۳ ق غ

طرز تهيه

كدو حلوايي و پياز و سيب زميني را به قطعات ريز در مي آوريم و با كمي

روغن زيتون تفت ميدهيم

سپس پوست گوجه ها را ميگيريم  و ريز كرده و داخل بقيه  مواد كمي تفت

ميدهيم  و كمي نمك  فلفل و زردچوبه  اضافه ميكنيم

اگر از شیر استفاده ميكنيم  در اين مرحله  ميريزيم درون مواد و گرنه خامه را

۵ دقیقه آخر به سوپ اضافه ميكنيم

در صورت استفاده  از عصاره مرغ بايد حدود يك ليتر آب جوش بياوريم به همراه

عصاره مرغ  به سوپ اضافه ميكنيم 

با درب بسته اجازه ميدهيم تا مواد بجوشد و نرم شود

سپس به صورت پوره در مياوريم

و زماني كه در حال قل قل خوردن هست ورميشل را اضافه ميكنيم و با درب

باز هر چند دقیقه هم مخلوط رو هم میزنیم تا ته نگیره

( اگه قرار خامه بریزید بعد از نرم شدن رشته الان وقته ریختن خامه هست)

در اخر هم جعفري خرد شده را به سوپ اضافه ميكنيم 

نکته:

کیفیت کدو در طعم سوپنقش مهمی داره

کدو حلوایی برای هوش بسیار مفید هست پس حتما در برنامه غذایی 

خود برایش جایی باز کنید 

گواراي وجود    

دستور از سامان گلریز