سلام..............این روزها به دلیل داشتن مهمانان عزیز نوروزی خیلی فعال شدم............

و میخوام طرز تهیه ته چین مرغ که یک غذای  مجلسی به حساب میاد و بذارم.............

امیدوارم شما هم با درست کردن این غذا پذیرایی مناسبی داشته باشید...............


ته چین مرغ

 

 

مواد لازم : (برای 6-7 نفر)

 

برنج:                                        750گرم

فیله مرغ:                                   350گرم

ماست چکیده:                             250گرم

زعفران :                                   6قاشق غذا خوری

روغن(بی بو):                             نصف استکان

کره:                                         50گرم

تخم مرغ:                                  5عدد

پیاز:                                        1 عدد

گلاب:                                      1 قاشق

نمک وفلفل قرمز:                        به اندازه کافی

خلال پسته و بادام و زرشک

 

 

طرز تهیه:

 

1-  ابتدا پیاز را خلال کرده و با مرغ وزعفران مخلوط کرده و به مدت 4-5 ساعت میگذاریم بماند تا مزه دار شود.

2-  تخم مرغ باید با دمای روغن و ماست یکی باشد تا نبرد

3-  ظرف هم استیل و خنک باشد تا بوی زخم (سهار) آن گرفته شود

 

از 5 عدد تخم مرغ 1 عدد کامل را در ظرف استیل ریخته و 4عدد زرده را جدا کرده و به تخم مرغ کامل اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی هم میزنیم بعد از حل   شدن زعفران را اضافه کرده و خوب هم میزنیم  و نصف استکان روغن را اضافه کرده خوب حل کرده

و ماست چکیده را اضافه کرده

و نمک وفلفل را میریزیم و حال برنج آبکش شده را اضافه می کنیم و با دو ملاقه لبه نازک مخلوط کرده تا خرد شود کاملا هم میزنیم تا یکدست و یکرنگ شود.(برنج را حتما زنده بر میداریم)

بیش از اندازه زعفران نمی ریزیم چون شل میشود و حالا ظرف پیرکس را آماده کرده و در آن روغن فراوان ریخته و همه جا را اغشته میکنیم و حالا نصف  برنج در ظرف ریخته و روی آن را با قاشق صاف می کنیم

و فیله های مرغ مزه دار شده را روی برنج می چینیم

میتوانیم روی مرغ پسته یا مغز های مختلف و حتی بادمجان سرخ کرده قرار دهیم

و بقیه برنج را روی آن میریزیم و روی

آن را صاف کرده و کره را تکه تکه کرده وروی برنج قرار میدهیم

وروی ان را فویل کشیده و به مدت 40-60 دقیقه در فر 175 درجه قرار میدهیم.

زرشک را تفت داده و با پسته مخلوط کرده و روی برنج را با آن تزیین میکنیم.

                                     نوش جانتان