مواد لازم :


اسفناج پخته : ۱ دسته


تخم مرغ : ۲ عدد

پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا : حدود ۲ ق غ

دونه انار (خشک شده) : ۱ ق غ

کنجد : ۱ ق م

نمک فلفل زرد چوبه




اسفناج هارو خورد کنید و بذارید با حرارت کم بپزه اسفناج ها خودش آب میندازن

 پس آب اضافه نکنید

بعد که اسفناج‌ها پختن کمی‌ روغن به اسفناج‌ها اضافه کنید و تفت بدید و

پیاز داغ اضافه کنید واگه دوست داشتید تخم انار رو که بمدت ۵ دقیقه تو آبگرم

 خیسوندیم و گذاشتیم آبش کشیده شده رو هم به اسفناج اضافه کرده و یه

تفت کچیک با هم بخورن(با ترشی که تخم انار بهش میده خیلی خوشمزه میشه)


تخم مرغ ها رو با نمک و زرد چوب و فلفل خوب هم بزنید


ماهی‌ تابه بزرگیرو آماده کنید و داغ کنید و تخم مرغ را درون  ماهی‌ تابه بریزید

بذارید تا خوب ببندد(زیاد برشته نشه که م.قع پیچوندن میشکنه)

بعد از خنک شدن از ظرف جدا کنید و در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا کف تخم مرغ

بپاشید و مواد اسفناج رو روی تخم مرغ بریزید  و رول کنید کمی‌ پنیر بریزید روش و

 کنجد و یا تخم انار بپاشید

 و داخل فرو برای چند دقیقه قرار بدید تا‌ پنیر آب بشه و بعد برش بزنید

نوش جان

 
دست آشپزی رنگین و لیلا جون درد نکنه