نرگسی یا رولت اسفناج

مواد لازم :
اسفناج پخته : ۱ دسته
تخم مرغ : ۲ عدد
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا : حدود ۲ ق غ
دونه انار (خشک شده) : ۱ ق غ
کنجد : ۱ ق م
نمک فلفل زرد چوبه
اسفناج هارو خورد کنید و بذارید با حرارت کم بپزه اسفناج ها خودش آب میندازن
پس آب اضافه نکنید
بعد که اسفناجها پختن کمی روغن به اسفناجها اضافه کنید و تفت بدید و
پیاز داغ اضافه کنید واگه دوست داشتید تخم انار رو که بمدت ۵ دقیقه تو آبگرم
خیسوندیم و گذاشتیم آبش کشیده شده رو هم به اسفناج اضافه کرده و یه
تفت کچیک با هم بخورن(با ترشی که تخم انار بهش میده خیلی خوشمزه میشه)
تخم مرغ ها رو با نمک و زرد چوب و فلفل خوب هم بزنید

ماهی تابه بزرگیرو آماده کنید و داغ کنید و تخم مرغ را درون ماهی تابه بریزید
بذارید تا خوب ببندد(زیاد برشته نشه که م.قع پیچوندن میشکنه)

بعد از خنک شدن از ظرف جدا کنید و در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا کف تخم مرغ
بپاشید و مواد اسفناج رو روی تخم مرغ بریزید و رول کنید کمی پنیر بریزید روش و
کنجد و یا تخم انار بپاشید
و داخل فرو برای چند دقیقه قرار بدید تا پنیر آب بشه و بعد برش بزنید
نوش جان
دست آشپزی رنگین و لیلا جون درد نکنه
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون