کیک لـــــبـــــو
مواد لازم برای 10 نفر
لبو 250 گرم
کره 250 گرم
پوست لیمو تازه (رنده شده) 3قاشق سوپ خوری
شکر 180 گرم
تخم مرغ 4 عدد
آرد 300 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
کشمش ریز 150 گرم
طرز تهیه

لبو را پوست بگیرید با رنده ی ریز رنده کنید
کره پوست لیمو و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی خوب بزنید تا سبک شود و رنگ آن روشن شود .سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزایید و بعد از افزودن هر تخم مرغ مایه را یک دقیقه هم بزنید 0همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد و بکینگ پودر و کشمش ولبو را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر مخلوط شوند 0مایه کیک را در قالبی 20 سانتی متر که با کاغذ روغنی پوشانده ایدبریزید و در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 1ساعت و نیم قرار دهید 0 پس از بیرون آوردن کیک از فر و پس از 10 دقیقه کیک را از قالب خارج کنید وروی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود 0 در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند تزیین کنید
نوشتان باد
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون