مواد لازم  برای 10 نفر

لبو     250 گرم

کره     250 گرم

پوست لیمو تازه (رنده شده) 3قاشق سوپ خوری 

شکر   180 گرم

تخم مرغ    4 عدد

آرد     300 گرم

بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

کشمش ریز  150 گرم

طرز تهیه



لبو را پوست بگیرید با رنده ی ریز رنده کنید

کره  پوست لیمو و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن  برقی خوب بزنید تا سبک شود و رنگ آن روشن شود .سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزایید و بعد از افزودن هر تخم مرغ مایه را یک دقیقه هم بزنید 0همزن را خاموش کرده و مخلوط آرد و بکینگ پودر و کشمش ولبو را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر مخلوط شوند 0مایه کیک را در قالبی 20 سانتی متر که با کاغذ روغنی پوشانده ایدبریزید و در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 1ساعت و نیم قرار دهید 0 پس از بیرون آوردن کیک از فر  و پس از 10 دقیقه کیک را از قالب  خارج کنید وروی پنجره سیمی  قرار دهید تا کاملا خنک شود 0 در صورت تمایل  روی کیک را با پودر قند تزیین کنید


نوشتان باد