مواد لازم :


اواکادو: 1 عدد


مانگو سفت (انبه): 1 عدد


پیاز بنفش: ۱ عدد کوچک


اسفناج : 6 پیمانه

مواد لازم براي سس سالاد :


اب لیمو ترش تازه :1 قاشق غذا خوری


champagne vinegar:1 قاشق غذا خوری(يا ابجو طعم دار اسلامي )


اب پرتقال: 4 قاشق غذا خوری


اب لیمو ترش تازه: 2 قاشق غذا خوری


روغن زیتون: 4 قاشق غذا خوری


زیره:1/2 قاشق چای خوری


گشنیز: خورد شده ریز 2 قاشق غذا خوری


فلفل چیلی قرمز: 1 عدد ریز خرد شده


نمک و فلفل

طرز تهيه :

اواکادو و مانگو رو بلند و باریک خرد کنید(من اينارو نداشتم و بجاشون از

كمپوت هلو ونارنگي تازه استفاده كردم )

 
پیاز را باریک وحلقه ايي برش بدید و با کمی اب گرم و نمک و 1 قاشق

غذاخوری اب لیمو ترش بزارید 10 دقیقه بمونه


اسفناج ها را با نصف سرکه مخلوط کنید(بهتره از برگهاي كوچك اسفناج

استفاده كنيد در غير اينصورت به تكه هاي كوچكتر در بياريد)


همه مواد سس را با هم مخلوط کنید


درون ظرف سرو اول اسفناج ها رو بریزید بعد مانگو و اواکادو (هلو ونارنگي) 

و پیاز رو و روی انها سس رو بریزید.

ميتونيد كمي از چيزايي كه دوست داريد بهش اضافه كنيد تا بيشتر لذت ببريد

 اما خيلي كم تا طعم اصليش بر نگرده .


نوش جان

با تشكر از ليلاي عزيز