سلام دوستان عزیز این پاناکتای اناری و که می بینید خیلی خوشمزه

است حتما درستش کنید و از خوردنش تو بلندترین شب سال لذت ببرید


                                           پاناکتای انار


مواد لازم:

خامه 200 گرم

شير 2/1 ليوان

پودر ژلاتين 1 ق غ

عسل 1 ق غ

چوب دارچین 1 عدد

ژله انار 1 بسته

آب جوش 1 لیوان

انار 1 عدد

طرز تهیه:

ابتدا انارهارو دون کنید

ظرف موردنظرتونو انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید و کمی از انارهارو توش بریزید مثل عکس

من ظرفمو توی جا تخم مرغیم گذاشتم اگه برای شما پایه نداشت می تونید توی ظرفی کمی نمک بریزید و لیوانتونو توی اون کج کنید بعد انار بریزید اینطوری تکون نمی خوره (توصیه شف طیبه)

ا لیوان اب جوش و توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انارها قاشق قاشق بریزید

تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببنده 1 ساعت کافیه

ژلاتین و با شیر قاطی کرده و روی کتری بخار آب قرار داده تا ذوب بشه و خوب حل بشه

چوب دارچین هم می شورید و میذارید توش تا عطرش به مواد بره

توی ظرف دیگه خامه رو با 2 قاشق عسل مخلوط کنید یا به جای عسل شکر بریزید اینطوری سفیدتر میشه و رنگ عسل و به خودش نمی گیره من عسل ریختم چون طعم بهتری میده بعد مواد ظرف بالا یعنی شیر و ژلاتین و بهش اضافه می کنیم تا کمی حل بشه و بعد گازو خاموش می کنیم

دارچین هارو هم دریبارید

توی ظرف بزرگتری یخ و آب می ریزیم و این ظرف مواد توش میذاریم تا زودتر خنک بشه و بعد قاشق قاشق به لیوان ژله بسته شده اضافه می کنیم می گذاریم 2 ساعت تو یخچال بمونه و بعد نوش جان کنید

خیلی خوشمزه میشه من که زیاد اهل ژله و دسر نیستم پسندیدم پس شما هم می پسندید

ممنون از شیف طیبه عزیز