اسپاگتی با سس پستو

مواد لازم:
ماکارانی آبکش شده :به اندازه نیاز
سس پستو : به اندازه لازم
کافیه که ماکارانی رو کمی بیشتر از حد معمول ابکش کنید تا نرم بشه
چون قرار نیست دم بذاریم
بلکه بعد از ابکش کردن کمی به ماکارانی زمان میدیم تا ابش کشیده بشه و
در حد گرم شدن روی حرارت قرار میدیم وبعد هم سس پستو رو با ماکارانی
خوب مخلوط میکنیم و در ظرف سرو میریزیم و نوش جان میکنیم.
+ نوشته شده در یکشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۰ ساعت 1:40 توسط اكـــرم
|
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون