مواد لازم

تخم مرغ................................۲ عدد

نمک و فلفل ..........................به مقدار لازم

آرد سوخاری...........................به مقدار لازم

آرد سفید...............................به مقدار لازم

میگو پاک شده........................۲۰۰ گ

پیاز و روغن زیتون و ادویه مخصوص میگو  جهت مزه دار کردن میگوها

..هرچقدر که لازمه


طرز تهیه:

حداقل از۲ ساعت قبل میگوها رو در پیاز وروغن زیتون و ادویه مزه دار کنید

و در یخچال قرار بدید

 تخم مرغهارا در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید و مقداری نمک و فلفل

هم به آن اضافه کنید

ابتدا میگوها رو تو آرد خوب میغلطونیم بعد میتکونیم تا آرد اضافیش بریزه

بعد میگوها را در تخم مرغ میغلطونیم و سپس به آرد سوخاری آغشته کنید

میگوها را در روغن داغ و فراوون با حرارت متوسط سرخ کرده و

سپس روی حوله یا دستمال کاغذی قرار بمیدیم تا روغن آن گرفته شود

با سس تار تار یا سس گوجه خوشمزه میشه .

نوش جان