میگو سوخاری
مواد لازم
تخم مرغ................................۲ عدد
نمک و فلفل ..........................به مقدار لازم
آرد سوخاری...........................به مقدار لازم
آرد سفید...............................به مقدار لازم
میگو پاک شده........................۲۰۰ گ
پیاز و روغن زیتون و ادویه مخصوص میگو جهت مزه دار کردن میگوها
..هرچقدر که لازمه
طرز تهیه:
حداقل از۲ ساعت قبل میگوها رو در پیاز وروغن زیتون و ادویه مزه دار کنید
و در یخچال قرار بدید
تخم مرغهارا در ظرفی بریزید و با چنگال هم بزنید و مقداری نمک و فلفل
هم به آن اضافه کنید
ابتدا میگوها رو تو آرد خوب میغلطونیم بعد میتکونیم تا آرد اضافیش بریزه
بعد میگوها را در تخم مرغ میغلطونیم و سپس به آرد سوخاری آغشته کنید
میگوها را در روغن داغ و فراوون با حرارت متوسط سرخ کرده و
سپس روی حوله یا دستمال کاغذی قرار بمیدیم تا روغن آن گرفته شود
با سس تار تار یا سس گوجه خوشمزه میشه .
نوش جان
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون