پودنـــــــي(ساندويچ كوسه)
يا کــــولی
ماهی کوسه /یا شیر/ سه کله/ تن / یا هر ماهی گوشتی : 300 گ
گشنیزخرد شده : 4 ق غ
سیر رنده شده : 1 ق غ
رب گوجه فرنگی : 1ونیم ق غ
پودر لیمو عمانی : 1ق چ
ویا عصاره تمر هندی : 1 تا 2 ق غ
ادویه مخصوص ماهی : 2 ق چ
در ابتدا باید توضیح بدم که کوسه بدلیل تغذیه از ماهی های دیگر
دارای ذخیره جیوه زیادی در بدن خود هست که مصرف زیادی آن
در هفته توصیه نمیشه بخصوص برای خانمهای باردار که اصلا نباید
مصرف بشه(ماهی تن و سالمون هم جزء همین دسته هستن)
طرز تهیه:
ماهی را به قطعات کوچیک در میاریم وبا مقداری آب سرکه برگ بو پیاز سیر
حبه ایی وادویه ماهی بمدت 20 تا 30 دقیقه میپزیم

بعد از پخته شدن بلافاصله از آب خارج میکنیم تا خنک بشه وبعد از سرد شدن
پوست وغضروف ر ا از ماهی جدا میکنیم وبا یه چنگال براحتی خورد وله میکنیم

سیر رو با روغن فراوون تفت میدیم و ماهی ونمک وزردچوبه وفلفل قرمز رو هم
با سیر اضافه میکنیم
بعد از یه تفت 3 دقیقه ایی ماهی با سیر که حرارت هم ملایم هست حالا
رب گوجه رو اضافه میکنیم و 3 دقیقه دیگه تفت میدیم
گشنیزو اضافه میکنیم و بازم یه تفت 2 دقیقه ایی میدیم تا خوب عطرش رو
به غذا بده پودر لیمو عمانی رو در آ خر و با احتیاط به مواد اضافه میکنیم چون
احتمال تلخی غذا رو زیاد میکنه
بعد از ۵ دقیقه کار تمومه و غذا آماده هست.
هم میتونید ساندویچ کنید هم روی نون تست بصورت کاناپه(لقمه های
کوچولو)بعنوان پیش غذا سرو کنید
بعضی ها هم با برنج میخورند
ماهی چون طبیعت سردی داره نباید در کنارش از ماست استفاده بشه
یادتون نره
اگه دوست داشته باشید میتونید عصاره تمرهندی که غلظتی به اندازه رب
داره رو بجای رب گوجه بریزید که در اینصورت رنگ مواد تیره و طعم ترشی رو
حس میکنیدکه این روش هم خوشمزه میشه میتونید هردو رو امتحان کنید.
نوووش جووون
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون