سبزي مخصوص: (تره:4 دسته/ جعفري:5 / گشنيز:2 / شنبليله:2 / سير:2 دسته

 اوجي:1ونيم / سرسم:1 / نعنا:1كوچك/ اناريژه:1 كوچك)كلا : 3پ تفت داده شده

رب انار ترش : 3 ق غ

گردو ساييده :  2 پ

پياز رنده شده : 2 عدد

مرغ : 1 عدد متوسط

آب :1ونيم ليتر

 

1.    ابتداي كار پياز را درون روغن كمي تفت ميدهيم

2.    گردو ساييده شده را به پياز اضافه ميكنيم و تا تغيير رنگ با حرارت ملايم

 بطور مداوم هم ميزنيم تا نسوزد (گردو زود ميسوزد)

3.    سبزي را از قبل تفت ميدهيم و به مواد اضافه ميكنيم و با اين مخلوط هم

كمي تفت ميدهيم

4.    ادويه وربـــــــــ انــــــــــار تـــــــــــــرش + آب را هم به مخلوطمان اضافه

كرده و بعد از جوش آمدن آب حرارت را كم ميكنيم و درب ظرفرا میگذاریم تا

خورشت جا بيفتد و روغن پس بدهد

5.    مرغها يا (اردك) را هم كه سرخ كرده ايم درنيم ساعت آخر به خورشتمان

 اضافه ميكنيم و بعد از پختن مرغ و به غلظت رسيدن مناسب خورشت(كه

 غلظتش بايد شبيه به قورمه سبزي باشه)  طعمش رو هم يه بار ديگه امتحان

 ميكنيم و بعد از اطمينان از طعمي كه به ترشي بزنه (همونطور كه ازاسمش

 معلومه) ديگه كاري نمونده و خورشت آماده است

نكته :

اگه قراره از اردك در خورشت استفاده كنيد بايد از همان ابتدا درون مواد

 بياندازيد چون خييييلي ديرتر از مرغ ميپزد

اگه رب انار محلي نداريد و بخواید از رب انارهاي شركتي استفاده كنيد

 مقدارش بايد بيشتر باشه/در حدي كه ترشيش راحت حس بشه و یا کمی

هم انار دون(خشک شده) ترش و ساییده شده  اضافه کنید

 (همه اینارو  کم کم اضافه کنید که یه دفعه خیلی ترش نشه)

سبزي اين خورشت  بايد ريز ريز خورد شود

معمولا در آخر باید روی خورشت یک سانتی روغن سبزرنگ بشینه تا هم 

خوشکلتر و هم لذیذتر بشه که متاسفانه یا خوشبختانه من با این کار میونه

 خوبی ندارم.  بهتره که شما هم به فکر سلامتی خودتون باشید.

نووش جان