مواد لازم :

بادمجان :2 عدد

سيب زميني : 1عدد

پياز : 1 عدد

سير :3 دونه

سبزي كوكو : 2 ق غ

تخم مرغ : 3 عدد

نمك / فلفل/ زردجوبه / دارچين :بمقدار نياز

1.    ابتدا بادمجانها را رنده ميكنيموبه اندازه ايي كه شور نشود رويش نمك

ميريزيم و بمدت نيم ساعت در يخچال قرار داده تا اب بيندازد

2.    در اين فاصله سيب زميني و پياز و سير را پوست كنده و رنده ميكنيم

3.     زماني كه بادمجانها اب انداختند تمام ابشان را با فشردن ميگيرم

تا كاملا بدون آب شود

  

. ۴   تخم مرغها را در ظرفي خوب هم ميزنيم + ادويه ها

5.    همه مواد را به تخم مرغها اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم

6.    درون روغن داغ  هر دو سمت كوكو را سرخ ميكنيم 

 

نكته:

 ميتونيد به جاي سبزي كوكو ازهر سبزي استفاد كنيد اما سبزي رو حذف نكنيد.

اگر در تابه بدون روغن سرخ كنيد روغن كمتري لازمه (چون بادمجان روغن زيادي

به خودش جذب ميكنه)

میتونید از بادمجان کبابی شده و ساطوری شده بجای بادمجان خام استفاده کنید

که خیلی هم خوشمزه خواهد شد

نووش جوون