استیک مرغ

استیک مرغ غذای بسیار لذیذ و مناسب برای شما و فرزندان دلبندتان
استیک مرغ با سس انار
مواد اولیه :
- سینه مرغ چهار عدد
- پیاز یک عدد
- زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
- آبلیمو یک قاشق مرباخوری
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
- رب انار نصف پیمانه
- آب انار یک پیمانه
- سس سویا دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال، آبلیمو وکمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید.سپس از یخچال در آورده و سینهها را کمی بکوبید من لای کاغذ اغذیه قرار دادم بعد کوبیدم تا بافت مرغ خیلی له نشه Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4


Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4
ماهی تابه را داغ کرده و استیکها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید. برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته وآب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انارمخلوط کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود.
قاشق اول رب انار دوم آرد و سومسس سویا می باشد

خیلی خوشمزه بود جای شما سبز مرسی از دوست عزیزم شیما گلکار وبلاگ رازهای قاشق طلایی به خاطر این دستور خوشمزه اش
اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون