استیک مرغ غذای بسیار لذیذ و مناسب برای شما و فرزندان دلبندتان


استیک مرغ با سس انار


مواد اولیه :

  • سینه مرغ چهار عدد
  • پیاز یک عدد
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق مرباخوری
  • نشاسته ذرت‌ یک قاشق غذاخوری
  • رب انار نصف پیمانه
  • آب انار یک پیمانه
  • سس سویا دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم

 


 طرز تهیه:                                                                                               

 سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال، آبلیمو وکمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید.سپس از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید من لای کاغذ اغذیه قرار دادم بعد کوبیدم تا بافت مرغ خیلی له نشه Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

ماهی تابه را داغ کرده و استیک‌ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید. برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته  وآب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انارمخلوط کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود.

قاشق اول رب انار دوم آرد و سومسس سویا می باشد

خیلی خوشمزه بود جای شما سبز مرسی از دوست عزیزم شیما گلکار وبلاگ رازهای قاشق طلایی به خاطر این دستور خوشمزه اش