X
تبلیغات
یک میز با چند آشپز

یک میز با چند آشپز
قالب وبلاگ

    


سلام خدمت خانم های کدبانو
دلم براتون تنگ شده بود . این مدت نبودم چون دلایلی بود که پستی نگذاشتم مهمترینش اینه که یهو همه عکسای آشپزیم پرید و منو دلگیر کرد برای همین تو این مدت مشغول بازسازی عکسها بودم که امیدوارم دوباره نپرند بقیه دلایل هم که مشغولیت های زندگیست که همه دوستان دارند.

تو این پست غذایی و گذاشتم که همه کدبانوهای خونه دستی توش دارند ولی من این پست و میخوام تقدیم کنم به همه نوعروسانی که تازه به خونه بخت رفتند ، 3 سال پیش زمانیکه خودم تازه ازدواج کرده بودم برای درست کردن این غذا از کتاب مستطاب استفاده میکردم و از خواهرم هم میخواستم بیاید و در مورد جا افتادنش نظر بدهد ولی حالا این غذا رو بدون دستور و همه رو بدون پیمانه درست می کنم . امیدوارم این دستور مورد استفاده نوعروسان عزیز قرار بگیرد.




                                           قورمه سبزی



مواد لازم :  ( برای 5-6 نفر)

ماهیچه گوسفند با قلم ، یا بدون قلم ................................................ 5/0 کیلو

پیاز  ....................................................................................1 عدد ساطوری

سبزی(تره وجعفری به مقدار برابر، با کمی شنبلیله).......................... 5/0 کیلو

لوبیا قرمز یا چشم بلبلی............................................................. 5/0 پیمانه

لیمو عمانی............................................................................3-4 عدد

 

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ میکنیم ، سپس گوشت را اضافه می کنیم با شعله زیاد تا آب آن بسوزد و بعد شعله را کم می کنیم تا سرخ شود .

سبزی را اضافه کرده کمی با گوشت تفت داده و

لوبیا را به آنها اضافه کرده و تفت میدهیم

 2-3 لیتر آب روی مواد ریخته و میگذاریم به مدت 3 ساعت بپزد ،



در ساعت دوم لیمو امانی را که با چنگال سوراخ کرده ایم را به آن اضافه کرده و نمک هم میزنیم و صبر میکنیم تا جا بیفتد

نشانه جا افتادن قورمه سبزی نشستن روغن روی سطح قورمه سبزی می باشد

میتوانیم نیم ساعت آخر در قابلمه را برداشته تا بهتر روی آن روغن بیندازد

من 1 عدد سیب زمینی هم 4 قاچ کردم ودر ساعت دوم اضافه کردم چون خودم دوست دارم شما می تونید امتحان کنید .

 

 

قورمه سبزی شما آماده است


موضوعات مرتبط: انواع خورشت، انواع غذای اصلی
برچسب‌ها: قورمه سبزی, انواع خورشت, انواع غذای اصلی
[ شنبه 24 اردیبهشت1390 ] [ 0:57 ] [ ندا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون
امکانات وب