X
تبلیغات
یک میز با چند آشپز

یک میز با چند آشپز
قالب وبلاگ

 

اسفناج: 1 ليوان

تخم مرغ: 3 عدد

آرد: 2 ق غ

نمک و فلفل زردچوبه : به ميزان لازم

سیر: 3 حبه

ماست غليظ يا پنير خامه ای يا پوره سيب زمينی: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

گردو در صورت تمايل به ميزان دلخواه

تخم مرغ و آرد و ادویه ها و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده سپس

اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.

ته تابه ای که ترجیحا مستطیلی است کمی روغن ریخته و مواد را به صورت

یکسره و نازک درون تابه میریزیم و در ظرف را گذاشته تا رولت کاملا ببندد.

سپس رولت روی نایلون گذاشته سریعا  ولی با احتیاط کوکو را به صورت رول

در می آوریم .

صبر می کنیم تا خنک شود.

بعد از سرد شدن به آرامی رولت را باز می کنیم و از مواد مورد نظر (ماست

غليظ يا پنير خامه ای يا پوره سيب زمينی ) روی رولت می مالیم .

در صورت تمایل می توانیم گردوی ریز شده را به آن اضافه کنیم

بعد دوباره با احتیاط رول کرده و حدود 2 ساعت در یخچال می گذاریم.

برای سرو رولت را به برشهای 1 سانتی تبدیل می کنیم.

نکته :

بجای اسفناج میتونید از تره هم استفاده کنید

اگه ماسته چکیده نداشتید ماست موجود رو داخل  پارچه نخی بریزید و چند

ساعتی آویزون کنید تا غلیظ بشه و بتونید برای رولت استفاده کنید

اگه تو ماست کمی پودر موسیر بریزید رولت طعم دلچسب تری پیدا میکند.  

نووش جان

 


موضوعات مرتبط: اسفناج، انواع پیش غذا، انواع صبحانه،عصرانه، انواع غذای ماه رمضان
برچسب‌ها: اسفناج, انواع پیش غذا, انواع صبحانه, عصرانه, انواع اسنک, ساندویچ, انواع غذای ماه رمضان
[ پنجشنبه 17 فروردین1391 ] [ 15:51 ] [ اكـــرم ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون
امکانات وب