X
تبلیغات
یک میز با چند آشپز

یک میز با چند آشپز
قالب وبلاگ
 

آش گوشت یکی از آش های بسیار خوشمزه مازندرانی است ، این آش مخصوص ماه های رمضان است و بسیار هم طرفدار دارد و به همراه شامی مخصوص در بیشتر مغازه ها به فروش می رسد حالا اگر شما هم می خواهید با این مزه لذیذ آشنا بشید حتما درست کنید


                                      آش گوشت

مواد لازم

گوشت ......................300 گرم

پیاز .........................3- 4 کیلو

نخود.........................300 گرم

برنج........................300 گرم

دارچین....................4 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه

بهتر است برنج نیم دانه باشد

برنج و نخود باید یک اندازه باشد

پیاز هم باید فراوان باشد تا خیلی خوشمزه شود

 

ابتدا برنج را 1 ساعت یا کمتر می گذاریم خیس بخورد یا اگر نیم دانه باشد نیاز با خیس خوردن نیست و با 300 گوشت و 1 یا 1/5 لیتر آب می گذاریم خوب بپزد حدود 2-3 ساعت طول می کشد و 1 کیلو پیاز نگینی خرد شده را با کمی روغن تفت داده تا رنگ آن کمی تغییر کند و به اصطلاح سبک شود و کمی دارچین داخل پیاز میریزیم و بعد در گوشت و برنج ریخته تا با هم بپزد و خوش طعم تر شود .


رنگ پیاز به این حد باشد کافی است

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 بعد از این مدت  گوشت را از برنج جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم و اگر استخوان داشت آنها را در می آوریم

نخود را از شب قبل خیس می دهیم تا پوست بیندازد و با آب حدود 3-4 ساعت می پزیم یا اگه از زود پز استفاده می کنید 1 ساعت طول می کشد ، و سپس می گذاریم کمی خنک شود و بعد 3 بار چرخ میکنیم تا کاملا نرم شود و زیر دندان حس نشود

حال گوشت رشته شده را با برنج و نخود چرخ  شده مخلوط کرده و حدود 1- 1/5 لیتر آب اضافه می کنیم

خوب می کشیم تا کشدار شود


Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

2 کیلو پیاز دیگر را هم نگینی خرد کرده و کاملا سرخ کرده و زردچوبه هم میزنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 1-2 ساعت  بپزد . نکته مهمش اینه که در طول این مدت هر یک ربع باید کاملا با گوشت کوب چوبی مواد را بکشید به جای اینکه هم بزنید بکشید و یا از گوشت کوب برقی استفاده کنید به این طریق هم ابها بخار می شود وهم آش کشدار می شود و خیلی خوشمزه . در اخر هم دارچین 2-3 قاشق غذاخوری ریخته تا خوش عطر شود ، اگر هم خیلی سفت شد آب آن را بیشتر کنید

یه مقدار پیاز را هم خلالی و خوشگل سرخ می کنیم و با دست و دلبازی استفاده می کنیم  و تزیین می کنیم ، برای ریز کردن این همه پیاز اگه دستگاه نایسر دایسر داشته باشید که خیلی راحتید

این آش زحمت داره و بسیار بسیار خوشمزه است ، من هر دفعه که درست کردم جز به به و چه چه چیزی نشنیدم و دستورشو چند نفر هم ازم گرفتند خودم هم از دوستم گرفته بودم.

درست کنید و لذت ببرید

در انتها با این عکس مقدار کشی که باید بیاید و گذاشتم تا دوستان حدشو هم بدونند




موضوعات مرتبط: انواع آش، انواع غذای اصلی، انواع غذای شمالی، انواع غذای ماه رمضان
برچسب‌ها: آش گوشت, انواع آش, انواع غذای اصلی, انواع غذای شمالی, انواع غذای ماه رمضان
[ دوشنبه 9 مرداد1391 ] [ 11:15 ] [ ندا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون
امکانات وب