X
تبلیغات
یک میز با چند آشپز

یک میز با چند آشپز
قالب وبلاگ

این حلوا را مردم مناطق عرب نشین ایران با یه قهوه خوش عطر مخصوص ترکیبات خاص خودشون سرو

 می کنند من که خوردم لذت بخش بود جای شما هم خالی .(در پست های بعدی نوع قهوه شان را هم

 برایتان مینویسم ) این حلوا به خاطر میزان روغنی که دارد بسیار حلوای نرمی است و اون سفتی که

 حلوا های دیگه داره و نداره.  من خودم این حلوارو چند روز پیش خوردم و سریع دستورشو از دوست

 جون گرفتم و درست کردم ،آبجی اکی هم یه حلوای ارده درست کرده بودکه اونم خوشمزه بود که بعد در

 اختیارتون قرار میده .


مواد لازم:

آرد :                                     ۱ لیوان

نشاسته یا (آرد ذرت):              ۱ لیوان

شیر نیدو:                             ۱ لیوان

روغن مایع:                            ۱ لیوان

 

مواد لازم (برای شیره):

شکر:                                   ۲ لیوان

گلاب:                                   ۱ لیوان

 

طرز تهیه(برای شیره):

قابلمه کوچکی را انتخاب کرده و شکر و گلاب را در آن ریخته و روی حرارت کم قرار

می دهیم (دقت کنید سایز قابلمه تان با شعله گاز هماهنگ باشد) و صبر می کنیم

 تا شکر ذوب شود و بعد بلافاصله شعله را خاموش می کنیم. و کنار می گذاریم.

 

طرز تهیه حلوا :

یک قابلمه مناسب برای مواد انتخاب می کنیم و سپس شیر خشک یا همان نیدو

،آرد(فرقی نمی کند آرد نانوایی باشد یا آرد بسته بندی مخصوص شیرینی پزی)

،نشاسته(بعضی نشاسته ها پودری نیستند بلکه دانه درشتند منظور من پودری

است مانندآرد ) و روغن مایع را در قابلمه ریخته وروی حرارت کم قرار می دهیم و

صحنه را ترک نمی کنیم و همان جا می مانیم و مرتب هم میزنیم تا نسوزد تا

زمانیکه بوی موادحرارت دیده به مشام مان برسد وحال با توجه به اینکه دوست

داریم رنگ حلوای مان تیره تر شود یا روشنتر بیشتر روی حرارت گذاشته تا قهوه ای

پر رنگ شود ویا زودتربرداشته تا قهوه ای کمرنگ شود ولی من فکر می کنم همان

قهو های تیره شود بهتراست منظور این است مواد به رنگ کاراملی در آمد بعد

شیره را اضافه کرده وبا قاطی کردن مواد با هم رنگ حلوا تیره تر خواهد شد. بهر

صورت زمانی که به رنگ دلخواه رسید شیره آماده شده را روی این موادریخته تا

زمانیکه حل شد زود خاموش می کنیم و در ظرف مورد مصرف ریخته و با خلال بادام

یا پسته تزیین می کنیم.

 

                                                                  دست دوست جون لیلا درد نکنه

 


موضوعات مرتبط: انواع حلوا، انواع غذای ماه رمضان
برچسب‌ها: حلوا شیر نیدو, انواع حلوا, انواع غذای ماه رمضان
[ جمعه 15 بهمن1389 ] [ 15:59 ] [ ندا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون
امکانات وب