X
تبلیغات
یک میز با چند آشپز

یک میز با چند آشپز
قالب وبلاگ

یوفکا نان مخصوص کشور ترکیه هست . خیلی شبیه نان لواش های کشور خودمونه با این تفاون که خیلی نازک تر از اوناست .

برای این بورک از خمیر یوفکا استفاده شده و درست کردنش فوق العاده راحته . فقط کافیه مواد داخل اون رو طبق سلیقه خودتون درست کنید . داخل این خمیر می شه هر چی که دوست دارید بریزید و محدودیتی وجود نداره . برای مهمونی های شام و عصرونه و تولد خیلی شیک هست و می تونه جایگزین خوبی برای پیراشکی بشه .


                                        بورک با خمیر یوفکا

مواد لازم

شیر نصف استکان

روغن مایع نصف استکان

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

زرده تخم مرغ ۱ عدد ( برای روی بورک )

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد

پنیر پیتزا  یک بسته ( تقریبا ۲۰۰ گرم مورد نیاز هست )

پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری

زردچوبه به مقدار کافی

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پر

نمک به مقدار کافی

فلفل سیاه به مقدار کافی

کنجد یا تخم خرفه ( برای تزیین )


طرز تهیه

بسته های خمیر یوفکا رو می تونید از فروشگاه های زنجیره ای تهیه کنید

برای مواد داخلش می تونید مواد سس ماکارونی رو آماده کنید

قبل از اینکه بقیه کارها رو شروع کنید درجه فر ( گاز ) رو روی ۱۸۰ تنظیم کنید تا گرم بشه و برای مکروفر از دستور کانوکشن و درجه ۲۲۰ رو انتخاب کنید .

* شیر و روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته و با چنگال کمی هم بزنید .وبا برس روی یک لایه از خمیر یوفکا به ارامی بکشید تا کمی نرم شود.

مواد را روی خمیر بگذارید و کمی از پنیر پیتزا رو روش بریزید

دو طرف خمیر را روی مواد می گذاریم

و از پایین یواش یواش رول می کنیم تا به نوک خمیر برسیم

به این صورت

من از اسفناج پخته شده هم استفاده کردم و روش کمی پنیر گودا ریختم .

همه بورک های اماده شده را در ظرف پیرکسی می چینیم و با برس زرده تخم مرغ هارو روش می مالیم

و کمی کنجد و تخم خرفه روش می پاشیم

 * می تونید داخل روغن سرخ کنید یا داخل فر قرار بدین :

اگه از فر گاز استفاده می کنید :  ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۳۰ - ۴۰ ( بهتره بگم تا زمانیکه روی بورک ها طلایی بشه ، ممکنه این زمان برای فر شما کمی کوتاه تر یا طولانی تر بشه  )

اگه از فر مکروفر استفاده می کنید : سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار بدید و بعد ۲۲۰ درجه سانتیگراد ۲۰ - ۳۰ ( تا زمانیکه روی بورک ها طلایی بشه ، ممکنه این زمان برای فر شما کمی کوتاه تر یا طولانی تر بشه )

* با این مقدار مواد تقریبا می شه ۱۵ یوفکا رو پیچید .

* در نهایت نان ها تقریبا حالت برشته و ترد خواهند داشت .

با تشکر از بهار جون وبلاگ بهار سایت

[ یکشنبه 14 خرداد1391 ] [ 22:19 ] [ ندا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون
امکانات وب