یک میز با چند آشپز
قالب وبلاگ

سلام دوستان عزیز

خوراک زبان یکی از غذاهای خوشمزه و نرم و لطیفی هست که جای خوبی توی سفره های ایرانی داره ...شما دوستان عزیز می تونید با این دستور یه غذای خوشمزه و متنوعی و برای ناهارتون تهیه کنید و لذت بیرید...موفق باشید



                                                 خوراک زبان


ابتدا زبان را با برس خوب می شوریم و سپس با مقداری کرفس +هویچ+چند برگ برگ بو+پیاز 4 قاچ شده+کمی هل و میخک + دارچین+ آب که کمی بیشتر روی زبان را بگیرد و نمک هم نمی زنیم تا خوب بپزد من برای گرفتن بوی زهم گوشت هر چی که خوشبو کننده باشه می ریزم پس شما هم سخت نگیرید و هر چی دارید بریزی اگه بعضی چیزاشو ندارید اشکال نداره ...اگه توی زودپز می گذارید 2 ساعت کافیه ولی اگه ندارید 5-4 ساعت می گذارید با شعله ملایم بپزید

بعد از پخت زمانی که کمی سرد شد خیلی راحت پوست روی زبان را در می آوریم و سپس اسلایس می کنیم یعنی به صورت ورقه ورقه شده در می آوریم البته من این زبان بزرگ و به 4 وعده تقسیم کردم و هر زمان که خواستم اسلایس کردم و در این مدت در فریز نگه داشتم تا به مرور زمان استفاده کنم

یک عدد پیاز را خرد کرده به صورت نگینی و با روغن سرخ می کنیم کمی زردچوبه ریخته و آب گوشت زبان را که پخته بودیم به پیاز اضافه می کنیم و رب گوجه می زنیم می تونیم کمی سیب زمینی خام را کمی تکه کرده تا به آرامی بپزد و قوام بیاید و در 10 دقیقه آخر زبان های تکه شده را در آن ریخته تا مزه دار شود من کمی هویچ هم با سیب زمینی اضافه کردم و سیب زمینی را هم سرخ می کنیم و با تزئین مناسب سر سفره می برید و میل می کنید و لذت ببرید


موضوعات مرتبط: انواع خورشت، انواع غذای اصلی
برچسب‌ها: خوراک زبان, انواع خورشت, انواع غذای اصلی
[ چهارشنبه 28 دی1390 ] [ 20:13 ] [ ندا ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون
امکانات وب