یک میز با چند آشپز
قالب وبلاگ
 

ماهی فیله و گوشتی و حتما تازه : حدود نیم کیلو

تخم مرغ :1عدد كامل+اعدد زرده

شير يا آبجو :1دوم پ

BP : ق چ 2

روغن زيتون + كره آب شده : 4 ق س

زعفران حل شده غليظ :1 ق س

نمك و فلفل

آرد :حدود 1پ

 تخم مرغ رو خوب مخلوط ميكنيم و آبجو (اسلامي) يا شير رو هم

اضافه ميكنيم و هم ميزنيم

كمي ادويه (بجزء نمك) +كره آب شده ( اما خنك شده) و روغن رو

هم قاطي موادميكنيم (ميشه از پودر كاري يا آويشن استفاده كرد)

آرد و BP رو يه بار الك ميكنيم و كم كم به مواد اضافه ميكنيم تا خميري

به غلظت ماست بدست بياد و يا به اندازه اي بشه كه وقتي انگشت

داخلش برديد به راحتي  نچكه بعد مواد رو ميذاريم بين 10 تا 30 دقيقه

تو محيط آشپزخونه استراحت كنه تا BP عمل كنه

ظرف گود و كوچيكي رو انتخاب ميكنيم و روي حرارت گرم ميكنيم بعد تا

اندازه اي روغن ميريزيم كه مواد توش شناور بشه

و ميذاريم خوب داغ بشه

حالا تكه هاي ماهي رو كه از قبل تو پياز و روغن زيتون و ادويه

خوابونده بوديم

 

 

رو تو مواد فرو ميبريم و داخل  روغن داغ با حرارت متوسط رو به ملايم

 سرخ ميكنيم

بعد از طلايي شدن روي دستمال ميذاريمشون تا روغن اضافيش

كشيده بشه

با اين خمير میتونید: ميگو، قارچ ، پياز حلقه شده ،مرغ با برشهاي

 نازك رو درست كنيد و با سس تارتار سرو كرد .

نكته:

BP  زيادي باعث جدا شدن مواد از گوشت درحين سرخ شدن ميشه

 پس همون مقدار گفته شده بريزيد

نمك رو هم داخل خمير نريزيد بلكه هراندازه كه لازمه به گوشتها بزنيد

ماهيهاي كه براي اين غذا انتخاب ميكنيدبهتره تازه و فيله شده باشه و

تمام استخوان و پوستش جدا بشه و به قطعات 2 يا 3 سانتي تكه بشه

اگه زياد بزرگ باشه چون زمان پخت كوتاهه احتمال داره داخلش خوب نپزه

بعد از شستن و خشك كردن با پياز و ادويه ماهي و كمي روغن زيتون و

نمك بمدت چند ساعت مزه دار ميكنيم تا طعم بهتري پيدا كنه غذامون.

 نوش جون

 


موضوعات مرتبط: انواع غذای اصلی، انواع غذای دریایی، انواع غذای جنوبی
[ شنبه 30 مهر1390 ] [ 0:0 ] [ اكـــرم ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجا به عنوان دفتر آشپزی ماست ...آشپزی می کنیم ...می نویسیم ...عکس می گیریم ...می چشیم...به اشتراک می گذاریم ...تبادل نظر می کنیم تا یادمون نره چه کردیم...در ضمن از دستور غذاهای شمالی و جنوبی هم می گذاریم ...دوست عزیز استفاده از مطالب این وبلاگ و ذکر منبع آن نشانه ارزش گذاری به زحمات ما و ارزش بالای شخصیت شماست...پس یادتون نره منبع و ذکر کنید...ممنون
امکانات وب